Ajankohtaista

Vuonna 2018 ilmestyi uusi suomenkielinen perusteos montessoripedagogiikasta: Susan Wilanderin Montessoripedagogiikka – Oppimisen iloa.
Kirjan voi tilata omaksi osoitteesta: www.montessoripedagogiikka.fi

AVOIN TYÖPAIKKA

Haemme pieneen 21 lapsen päiväkotiryhmäämme, jossa on 5-8 esikoululaista, vakituiseen työsuhteeseen lastentarhanopettajaa, jolla on lisäksi esikoulunopettajan pätevyys. Vaikka leikkikoulumme toimii montessoripedagogiikan mukaisesti, ei montessoriohjaajan tutkinto ole edellytys paikan saamiselle. Toivomme kuitenkin, että olet nopea oppimaan ja omaksumaan tämän pedagogiikan periaatteita tiimimme tuella.

Espoon Montessori-leikkikoulu on yksityinen ostopalvelupäiväkoti, jossa toimii yksi 21-paikkainen kokopäiväryhmä. Lasten ikäjakauma on 3-6v ja henkilökuntaa on 2 lastentarhanopettajaa, lastenhoitaja ja päiväkoti/keittiöapulainen.

Pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman nopeasti elokuun alusta, että pääset tutustumaan työtehtäviisi ennen kuin lapset aloittavat päivähoidon ja esikoulun (12.8.).

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen: s.h.jappinen@gmail.com sekä hallitus@espoonmontessorileikkikoulu.fi viimeistään 31.7. mennessä.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, työtehtävistä, tms,

soitathan numeroon: 0400 246543 (Sari-Hanna Jäppinen)