Varhaiskasvatuksen opettajia haetaan Vantaalla

Montessoripäiväkoti Rantakaisla on vuonna 1984 perustettu, Vantaan Hiekkaharjussa toimiva kannatusyhdistyksen ylläpitämä päiväkoti, joka sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella. 

Päiväkodissamme toimii yksi 0-3 -vuotiaiden ryhmä ja kaksi 3-6 -vuotiaiden ryhmää. Tarjoamme myös laadukasta esiopetusta. Lapsia päiväkodissamme on kokonaisuudessaan 54.  Moniammatillinen yhteisömme on pitkäaikaista ja koostuu montessoriohjaajista, varhaiskasvatuksen opettajista, lastenhoitajista, laitoshuoltajasta ja omasta, vakituisesta kokista. 

Etsimme kahta (2) varhaiskasvatuksen opettajaa; 0-3 -vuotiaiden sekä 3-6 -vuotiaiden ryhmään 01.04.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle työpaikan rauhallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä, kunnallista tasoa korkeammalla palkkauksella. Henkilöstöetuina saat mm. työvaate-edun, virikesetelit, säännölliset hieronnat, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, työpaikkaruokailun sekä suunnittelu- ja koulutuspäivät.

Päiväkotimme on auki arkisin 07:30-17:00, johon väliin myös työaikasi sijoittuu. Työpaikalla toteutuu SAK-aika ja noudatamme yksityisen sosiaalialan TES:iä.

Kiinnostus montessoripedagogiikkaa kohtaan katsotaan eduksesi. Tuemme aktiivisesti henkilöstöä ammatillisessa kouluttautumisessa sekä arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelykykyä!

Avoinna olevaan toimeen vaaditaan Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus ja tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote viimeistään työsuhteen ensimmäisenä päivänä. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Käsittelemme hakemuksia niiden saapumisjärjestyksessä, joten tutustu meihin lisää osoitteessa www.rantakaisla.fi.
Lisätietoja toimesta saat toiminnanjohtaja Johanna Nirkolta p. 0400 202 620, johanna@rantakaisla.fi.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksen sekä CV:si 17.02.2023 mennessä Johannalle sähköpostilla.